söndag 4 september 2016

BILDA DIG



Under 90-talet var musiken en central del för hur man skulle nå ungdomen med det nationella budskapet. Idag existerar det givetvis musiker som använder sig utav det medlet och det skall inte ringaktas. 

Allt eftersom det har blivit billigare och enklare att publicera böcker med print-on-demand alternativ för att ta ett exempel så har böcker med vitt skilda litterära genrer (som skönlitteratur, historia, antropologi, politik, biografier, filosofi etc.) inom vår idépolitiska sfär (i väldigt vid bemärkelse) blivit bland det främsta sättet gör oss att föra vår egen talan. 

Att bilda sig själv är en plikt och därför bör man åtminstone bekanta sig med det som står en själv närmast vad gäller hot såväl som det man förespråkar. 

Nedan följer en lista på olika förlag som publicerar nya böcker och även återpublicerar äldre svåråtkomliga alster:

Wermod & Wermod Publishing Group är ett förlag som publicerat en rad gamla klassiska böcker som  Imperium av Francis Parker Yockey, The revolt against civilization; the menace of the under man av Lothrop Stoddard och en rad andra titlar. De publicerar även nytt. Värt att påpeka är att utgåvornas ofta är väldigt påkostade i rejäla inbundna pärmar.  
www.facebook.com/Wermod-and-Wermod-Publishing-Group-145587215504061/

Black Front Press är ett förlag som till största del publicerar nya alster inom Anarko-Nationalism och Tredje Positionen. Men har även återpublicerat verk av personer som Corneliu Codreanu och José Antonio Primo de Rivera. 
I mitt tycke är Anarko-Nationalism inte realistiskt eller önskvärt men jag tycker att de ändå har en viss mån av intressanta idéer om man vill leva off-grid eller skapa nationella communitys. 
www.facebook.com/Black-Front-Press-190496407658027/

Ostara Publications återpublicerar nästan enbart äldre alster som annars vore svåråtkomliga eller rent av omöjliga att få tag i. Till största del är det historia och antropologi men de publicerar även skönlitteratur, folksagor, politiska manifest, filosofi, mytologi etc. ur ett eurocentristiskt perspektiv. Mest känt är förlaget för Arthur Kemps 'March of the titans - A History of the white race'.

Arktos tror jag inte behöver någon närmre beskrivning.

Motgift Förlag borde inte heller behöva någon närmre beskrivning.

Manticore Press är ett förlag som främst är inriktat på traditionalism och vad jag skulle vilja kalla Nya Högern, inte helt olikt Arktos helt enkelt.

Black House Publishing har främst publicerat böcker om Fascism, Tredje Positionen, Nationalsocialism, om bankväsendet och dylikt. Men även publicerat politiska manifest utav vad som bör betraktas som politiska fiender, Anarkism. Men att lära känns sin fiende ser jag inte som något negativt..

Nordfront Förlag bör inte heller behöva någon närmre presentation.

Barnes Review är en nationell historietidning på engelska och de publicerar även en hel del böcker. Mycket av det är dock tämligen angloscentriskt. 
http://barnesreview.org/

Counter-Currents Publishing är ett förlag som i mångt och mycket pysslar med samma sak som den här bloggen fast mycket mer professionellt och större. De ägnar sig år kontrakultur mot Kulturmarxism. I stort sätt allt de publicerar är nytt vilket får ses som en mycket god gärning.
http://www.counter-currents.com/

Revisionist Books tycks vara de som sedermera tog över rättigheterna till amerikanska National Alliance. Här finns en hel del klassiker som Turner Diaries, Hunter och This Time The World för att nämna några. 

2 kommentarer:

  1. Hva med IHR - institute for Historical Review?
    http://ihr-store.com/ihrstore/index.php

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag funderade på att lägga till dem i listan men de har inte publicerat något nytt på evigheter och deras utbud är inte längre det bästa så därför lade jag inte till dem.

      Radera